Fedezd fel, hogyan segíthet a Seekretbox ügyfeleidnek!

Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Adatvezérelt kampányok, ügyfeleidre szabva

Kampányolj és monitorozd valós időben

Tervezz tudatosan! Kampányod mutatói valós időben elérhetők, ad-hoc, többdimenziós riportok formájában, amelyek azonnal megoszthatók az ügyfeleiddel.

Vásárlók lokáció alapú eloszlása

Kövesd nyomon, hol tartózkodnak a vásárlóid a kampány során, és optimalizáld az ajánlatokat a legnagyobb hatékonyság érdekében!

Performancia metrikák

Részletes teljesítménymutatók segítségével elemezheted kampányaid hatékonyságát, így valós időben hozhatsz adatvezérelt döntéseket.

Vásárlási útvonalak

Ismerd meg, hogyan viselkednek vásárlóid az üzletben, és optimalizáld a termékelhelyezést, így növelve az eladásokat és javítva a vásárlói élményt!

Services

Költséges és bonyolult marketing kampányokat futtatni offline eseményeken?

A Seekretbox segítségével egyszerűen megjelenhetsz kitelepüléseken, fesztiválokon és rendezvényeken virtuális hirdetéseiddel.
Így költséghatékonyan növelheted márkád ismertségét és elérését.

Services
Gerillamarketing

Márkaépítés

Tűnj ki a tömegből kreatív és szokatlan marketing megoldásokkal! A Seekretbox segítségével izgalmas kampányokat indíthatsz, amelyek garantáltan felkeltik a célközönséged figyelmét és növelik a márkaismertségedet.

  • Lead generálás
  • Remarketing képességek
  • Loyalty funkciók
  • Testreszabható megjelenés
  • Beépített AI
  • Rugalmas Support
A Seekretbox

Fő területei

Tekintsd meg fő területeinket, és fedezd fel, hogyan segíthet a Seekretbox marketing céljaid elérésében!

Geomarketing

Használd ki a helyalapú marketing előnyeit, hogy célzott ajánlatokkal érhesd el ügyfeleidet a megfelelő helyen és időben, miközben növeled márkaismertségedet!

Vásárló követés

Kövesd nyomon vásárlóid viselkedését a valós idejű adatok segítségével, és optimalizáld az üzletelrendezést, valamint a marketing stratégiát a vásárlói szokások alapján!

AD-HOC analitikák

Nyerj részletes betekintést kampányaid teljesítményébe az ad-hoc, többdimenziós riportok segítségével, amelyek valós időben, azonnal megoszthatók az ügyfeleiddel!

Innovatív megoldások

Fedezd fel az adatvezérelt geomarketing újdonságait, amelyekkel ügyfeleid kitűnhetnek a piacon, és hozd ki a legtöbbet kampányaidból kreatív és korszerű eszközeinkkel!

Egyedi integrációk

Alakítsd ki a tökéletes marketing eszköztárat egyedi integrációkkal és testreszabott megoldásokkal, és illeszd be a Seekretboxot a meglévő rendszereidbe zökkenőmentesen!

Csapatépítés

Tedd izgalmassá és felejthetetlenné a céges csapatépítőket! Használd a privát cégmódot, helyezd el az ajándékokat a boxokba, és hagyd, hogy kollégáid megkeressék azokat!

Project
Készen állsz?

Induljunk el együtt az úton

Fedezd fel, hogyan forradalmasíthatja a Seekretbox a marketing kampányaidat, és emeld új szintre ügyfeleid elköteleződését!

Érdekel
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape